27.5.2016

Η ORANGE γιορτάζει την 25η επέτειο της Dialogue, του διεθνούς δικτύου εταιριών επικοινωνίας!

To διεθνές δίκτυο εταιρειών επικοινωνίας Dialogue International διανύει τον 25ο χρόνο του με ένα εκπληκτικό επαναλανσάρισμα, νέα μέλη, σπουδαίους πελάτες και ένα γεμάτο πρόγραμμα με διάφορα events. Το γεγονός αυτό, το γιορτάζει και η ORANGE!

Η δύναμη της Dialogue πηγάζει από την ανεξάρτητη και την επιχειρηματική φύση των εταιριών-μελών της. Αυτές οι εταιρίες συνδυάζουν τις δυνάμεις τους, υποστηρίζοντας τους ανεξάρτητους πελάτες τους με τον πιο κατάλληλο τρόπο για αυτούς: προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για τον κάθε ένα.

Η Dialogue, επαναλανσάροντας τον εαυτό της ως ένα δίκτυο εταιριών για brands που αναζητούν νέες προκλήσεις σε νέες αγορές, γιορτάζει μια περίοδο συνεχόμενης ανάπτυξης, με ιδιαίτερα επιτυχημένα projects για πελάτες όπως οι EasyJet, MasterCard, και Vodafone τους οποίους έχουν αναλάβει εταιρίες-μέλη. Η νέα πρότασή της επικεντρώνεται στα brands και οι δουλειές των μελών της βρίσκονται στο καινούριο website www.dialogue-international.com.
Η νέα εποχή έχει φέρει νέες εταιρίες-μέλη όπως η Social Noise στην Ισπανία και η cOOkies ADV στην Ιταλία οι οποίες συμπληρώνουν χώρες δραστηριοποίησης σε ρόλο-κλειδί όπως η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ελβετία και η Αυστρία.

Ο Frédéric Faivre, Πρόεδρος της Dialogue International και μέτοχος στην Γαλλική εταιρία-μέλος Grenade and Sparks, είπε: “Το επαναλανσάρισμα αυτό φέρνει το καθιερωμένο και πετυχημένο μας δίκτυο στο ίδιο επίπεδο με τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Οι καταναλωτές και τα brands που τους υπηρετούν, λειτουργούν με έναν τρόπο που είναι τοπικός αλλά παγκόσμιος (‘local but global’): απολαμβάνουν τον τρόπο που τα τοπικά brands απευθύνονται στους καταναλωτές, αλλά περιμένουν και μια διεθνή ψηφιακή αντιμετώπιση και εμπειρία. Αυτό είναι κάτι που η Dialogue – με την ευέλικτη δομή και τα εξειδικευμένα στελέχη ανά χώρα, μπορεί να προσφέρει.

“Ο κόσμος αλλάζει, και καθώς φέτος γιορτάζουμε τα 25 χρόνια της Dialogue, είναι καταπληκτικό να δούμε το πώς έχουν αναπτυχθεί νέες αγορές μέσα από τους δυναμικούς εταίρους μας στο Ιράν, την Τουρκία και τη Ρωσία. Η εύκολη πρόσβαση στο δίκτυο της Dialogue είναι πάντα ένα ανοικτό παράθυρο για τα brands που διεισδύουν σε νέες αγορές, περιοχές και γλώσσες καθώς πιστεύουμε ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να προσκαλέσουμε νέα μέλη και πελάτες.”

Η Δέσποινα Πορτοκάλη, της ORANGE δήλωσε: “Είναι πραγματική έμπνευση να βλέπουμε το δίκτυο της Dialogue να γιορτάζει τα 25 χρόνια επετείου. Η Dialogue έχει δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να λειτουργήσουν σε διεθνές επίπεδο, και στη γλώσσα της κάθε αγοράς: μία πολύτιμη δυνατότητα που ευνοεί την ανάπτυξη και την επιτυχία. Το πολυεθνικό δίκτυο μας έχει δώσει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούμε με άλλες ανεξάρτητες εταιρίες, επιτρέποντάς μας να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να προσφέρουμε λύσεις που αφυπνίζουν τους πελάτες μας».

Το δίκτυο της Dialogue International περιλαμβάνει από 17 ανεξάρτητες εταιρίες, με έδρα σε 26 χώρες από την Ευρώπη, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι και σήμερα, το δίκτυο περιλαμβάνει περισσότερους από 1,000 ταλαντούχους επαγγελματίες; εξασφαλίζοντας έτσι ότι οι πελάτες σε όλες τις χώρες θα εξυπηρετούνται με ασυναγώνιστη γνώση των διεθνών αγορών από μία τοπική οπτική γωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dialogue International μπείτε στο website: www.dialogue-international.com
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 211 1060320

Επόμενο